Wat cliënten vinden


   
Ik ben bij Ilona terecht gekomen na mijn burn-out met al mijn onzekerheden en angsten in de hoop dat voetreflex er aan bij zou kunnen dragen al deze “handicaps” wat te verzachten. Ik slikte citalopram (antidepressivum) en bloeddrukverlagende middelen. Ik heb 11 verschillende sessies doorlopen waarop ik persoonlijke aandacht kreeg d.m.v. gesprekjes, gevolgd door een voetreflex massage. Ik heb deze massages als zeer positief ervaren. Sommige sessies hadden zeer aantoonbare reacties, andere weer minder (althans op dat moment). Het resultaat was dat ik veel bewuster ging leven en alert was op veranderingen in lichaam en geest. Het uiteindelijke resultaat is, geen medicijnen meer, bewuster in het leven staan, veel minder stress en meer vertrouwen Het verleden, waarin veel verdriet zat durf ik nu recht in de ogen te kijken…… Ik besef dat ik geen harde bewijzen heb dat het expliciet aan de voetreflexmassage ligt. Ook het open staan van “ontvangst” zal hiertoe bijgedragen hebben…. Maar toch…. ik sta nu positiever, stressbestendiger en zelfverzekerder in het leven, daar moeten deze sessies toch zeker aan bijgedragen hebben. De doelen die we ons gesteld hebben zijn ruimschoots behaald, ik ben blij dat ik deze mogelijkheid gehad heb om kennis te maken met voetreflexmassage en met Ilona! De benadering van Ilona heb ik als zeer prettig ervaren, niet claimend of dwingend maar respectvol en open. Zij nodigt uit om je verhaal te vertellen (of niet, dat is ook goed) en stelt de juiste vragen, die ik bewust of onbewust op me liet inwerken. Ik heb me geen moment opgelaten gevoeld maar wel zeer ontspannen en zal haar iedereen aanbevelen.

Anjo

Op aanraden van de verloskundige een voetreflexbehandeling gehad bij zwangerschap van 39 weken, 1 dag later is onze mooie zoon geboren😀. Fijn en ontspannen behandeling, waarbij Ilona echt de tijd voor je neemt. Top!

Fleur

Voor het hersteltraject van mijn Burn-out is de voet reflex behandeling een uitkomst. Door ook een goed en uitgewerkt advies over voeding en vitamines ben ik nu 3 maanden verder. Ik voel mij nu veel energieker en kan dit iedereen aanraden. De behandeling voelt heel fijn en geeft mij tijdens en na de behandeling veel rust en ontspanning. Ook niet onbelangrijk is het persoonlijk contact met Ilona, dat voelt meteen als thuiskomen. Nogmaals kan het iedereen aanraden die ontspanning zoekt of herstellend is van een Burn-out.

Richard

Aanrader! Jarenlang met pijnlijke rug, nek en schouders rondgelopen, verschillende therapie soorten geprobeerd en niets leek echt te helpen tot ik op internet voetreflextherapie tegen kwam en dit ben gaan proberen. Na enkele behandelingen voelde ik al verbetering, minder spanning in mijn lichaam en de scherpe pijn nam af. Nu kan ik zelfs zeggen dat ik al maanden pijnvrij ben, echt super!

Ilona

Afgelopen week een heerlijke voetreflexbehandeling gehad van Ilona. Ik had geen verwachtingen of speciale klachten. Toch kon zij mij een aantal rake dingen aangeven. Ik vind het een aanrader!! Dank je wel Ilona

Berga

Wat bijzonder fijn, vertrouwd, ontspannen, goed voor mijn lichaam & geest. Een echte aanrader! Dankjewel, ik sta weer stevig op mijn voeten.

Chantal