Tarieven


   
Behandelingen worden (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering en vallen onder complementaire/alternatieve/natuurlijke geneeswijzen.

Bekijk je verzekeringspolis voor de voorwaarden. Hier vind je de vergoedingen per verzekeraar voor 2024. (Hieraan kunnen geen rechten ontleend worden) Een verwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk.
Ontspanningsmassages voeten / cadeaubonnen worden niet vergoed.

 • Eerste consult anderhalf uur: 90 euro *

 • Vervolgconsult 60 minuten: 70 euro

 • Ontspanningsmassage voeten: 60 minuten: 65 euro

  Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in de praktijk. Leuk om te geven, nog fijner om te krijgen! **

  *Voorafgaand aan de eerste behandeling hebben we een intake gesprek om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van de klacht(en) waarmee we als eerste aan de slag gaan. De intake vragen stuur ik je vooraf per mail en bestaan onder andere uit medisch verleden, klachten, leefstijl, voeding, medicijngebruik. Aan de hand van de uitkomsten van dit gesprek en een analyse van de voeten komt een behandelplan tot stand dat op jou is afgestemd. We beginnen, afhankelijk van de duur van het intakegesprek, direct met de eerste behandeling.

  **Cadeaubonnen zijn tot 1 jaar na uitgiftedatum in te wisselen voor een ontspanningsmassage van de voeten. Geld wordt niet retour gegeven.

  Behandelingen kunnen contant voldaan of overgemaakt worden. De factuur voor declaratie bij de zorgverzekeraar ontvang je na de behandeling per email.

  Annuleren of verplaatsen van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos. Korter dan 24 uur van te voren worden de kosten voor de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

  Wil je meer weten of een afspraak maken, neem gerust contact op via het contact formulier.

 • KvK: 68023030